mandag 14. april 2008

Verden største




Da er turen over for denne gang .Vi er tilbake fra KØBENHAVN.Turen starta fredag ,fly fra Molde kl halv ti til Gardemoen,så var det flytog til Oslo ,blei noen timer i oslo, før båten gjekk til københavn ,vi var på mange butikker vi kosa oss med pizza m.m.på Egon .Klokken tre gjekk vi på båten ,det var lengre å gå en vi trudde på båten fra sentralbanestasjonen,men sånn blei det.Båten var heilt grei ,vi var veldig heldig med været ,hadde ikke følelese av at vi var på sjøen ,da måtte vi kikke ut .Der kosa vi oss med mat og drikke .taxfree blei besøkt ,det er populært ,da er alle ivrig med handlingen .Om kvelden er det å skjaine seg opp og kjøpe seg en bedre middag ,vi kosa oss ,prata og flire, tiden går fôrt i godt selskap.Båten kom til KØBENHAVN kl halv ti på Lørdag ,da gjekk det en skyttel buss fra båten og opp til handlegaten.Det var det kjekt å gå å sjå .Innom hver butikk vi damene ,til all for tvilese for våre menn ,vi svime oss innom én pub ,så de fikk roe seg litt he he .Oppe i gata der traff vi på en stor mann ,verden sørste 272m og 199kg ,ja en vanlig stor mann blei liten.

7 kommentarer:

Grete sa...

Kommet ned på jorden igjen? Tenker at det var en artig tur ! Ikke den stilleste gjengen heller da,så jeg tenker vi andre får referat på neste klubb :)
Selv har vi vært i Trøndelag og hadde med en liten del av flyttelasset til Nina hjem igjen.
Venter på sol og varme nå ,drittlei dette vekselværet.
Snakkes!

Elisabeth sa...

Jasså, du har vært på tur du også? Koselig det å komme seg vekk av og til. Så er det jo så gøy når man reiser flere ilag. Mye fliring og tull da som regel (",)

-Mitt lille rede- sa...

Hei!
København er en fiiin by, så det var nok en fin tur tenker jeg. Ser vi er mange fræninger her, koslig :-) (Eller jeg er egentlig bare en innflytter da...)
Ha en fin tirsdag!

-Lene

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
For en hærlig tur! Litt synd at tiden flyr altfor fort når man er ute på tur.
Vel hjemme igjen, ønsker jeg deg en finfin dag!
Klem fra chatrine:)

marita sa...

Ja dette hørtes topp ut,handle på stooore kjøpe centere og mens karene er på barneparkering ( pub)

Det var litt av en kar hen der i blå dress ,han har sikkert en (229 ) den der var intern hi hi.

Gerd, p, sa...

Marita|He he, kan tenke meg det.

CIELO sa...

good morning! thank you for stopping by my house in the roses the other day....

If you have time, come by the house in the roses for we are having a dessert carnival… come and participate. It promises to be FANTASTIC!!!

Have a great day

Cielo